The London Diehards - 100% Premium Punk



La banda The London Diehards va ser formada pels guitarristes de Retaliator Steve i Ciaran a finals de 2008 com una mena de projecte paral.lel a Retaliator. En principi el projecte era tan sols per a passar l'estona ja que estaven ocupats amb Retaliator.

Després de dissoldre Retaliator el gener de 2009 diverses cançons que van ser grabades i escrites originalment per Ciaran i Steve pels Retaliator van ser adoptades per ells dos per a la nova banda. Poc després amb Tel i Cherry dels East End Badoes a la veu i bateria i Anne Marie al baix la formació va ser completa.

Després de diversos canvis de nom es va decidir finalment utilitzar el nom de The London Diehards, nom adoptat del 1r Batalló del Regiment de Middlesex. Uns assajos desprès, la banda va fer el seu primer concert el 4 d'abril 2009 al "The Fiddlers Elbow" de Camden amb The Gonads.

Al principi de 2010 venen cambis de formació amb Cherry i el guitarrista Jimmy deixant la banda per formar la seva pròpia: "The Uppercuts" i va entrar Steve D. (ex Insane Society) a la bateria.

(Biografia del seu myspace traduïda, no ho posa però la baixista també ha estat substituïda per Steve T.)

-Aquí us deixo aquest tema que acabo de pujar a Goear del seu split amb els Tattooed Mother Fuckers "Looking for a Trouble".