PLAN B i THE GUNDOWN en Directe a Lleida 8-10-2011 (Video i Fotos)

Em sap greu tenir el bloc tan abandonat últimament però porto unes setmanes que a part de treballar com un negre poca cosa més puc fer, però dissabte passat em vaig escapar per a poder veure -per fi, desprès de varis intents fallits- als Donostiarres Plan B, un grup de puta mare com a músics, i com vaig poder comprovar tan o més bons com a persones, vaig gravar aquest vídeo que si bé no és ni el meu tema preferit d'ells va ser l'única que vaig intentar gravar i vaig tenir temps de gravar quan no feia gaire que havia començat... el so és el que és, però no tinc cap càmera bona per tan... de totes formes per qui conegui el tema se sent sobrat, i qui no, a buscar-lo!

També de pas dir que han tret un nou single, de la mà de Rock&Wolf Productions, de Lleida, amb els temes Lory Jane i Deja ya de llorar, que potser son una mica més suaus i lents musicalment però que és PLAN B 100% i pels viciats com jo no defrauden.

Aquí us deixo amb el video i potser si tinc sort em passaran alguna foto bona del concert, on també van tocar els tarragonins Gundown, com sempre amb un bon espectacle.




Actualització: Adjunto també unes quantes fotos que m'han passat fa una estona (Gràcies Marta!)