Novetats des d'Anglaterra (Lp's i concerts)


I no, no parlo dels jocs olímpics...

La primera és l'esperada edició en vinil de l'últim treball de Retaliator "Lionhearted" a càrrec de PST Records (Suècia)  prettyshittytown.blogspot.com

retaliator-england.co.uk


 

 La segona és l'edició en vinil -ja editat fa bastant temps en cd- del compartit entre Bakers Dozen i Skinfull (Vol. 2 de la sèrie Looking for Trouble de la mà de MFS) on pel meu gust els Skinfull ens regalen uns "temazos" bastant importants.



http://www.tattooedmotherfuckers.com/bakers-dozen-skinfulllooking-for-troublevolume-2lp-yellow/


Ara esperem que aviat MFS tregui també en vinil el ja disponible fa temps en CD "Looking for Trouble - The Football Special" que té unes cançons i versions prou interessants.



També hi ha propers concerts bastant interessants com la nova edició del que si segueix realitzant-se es pot convertir en un clàssic el "The Main Event" d'hivern al decembre, doncs recordar també que se n'ha realitzat fa poquet un ara a l'estiu.






En aquesta nova edició -a nosaltres ens enganxa pel pont de la -puta- Constitució més o menys- de moment tenim confirmats Condemned 84, The Crack, 4Skins i Special Duties i post-concert amb Franky Flame a les tecles! ...s'haurà de pensar seriosament assistir-hi!!!