Battle Zone - Another Life / We Will Play On

Deixo al goear aquest parell de temazos de la banda anglesa...

BZ - Another Life


BZ - We Will Play On


Aquests dos temes són extrets de la cara A de l'LP "Arson Around with Matches" (Hang em high Rec. 1999) on a la cara B hi apareixen els temes dels dos mítics EPS primers de la banda (Right To March i Way of Death) i a la cara A hi apareixen temes grabats l'any 1993 abans de la dissolució de la banda, en aquella època hi toca la guitarra la "famosa" Antonella (Klasse Kriminale, SuperYob, Herberts,Straw Dogs etc...) i també fa veu en algun tema) En aquesta Cara A hi apareix una nova versió del tema vell Nation of Sorrow.

Aquí teniu la discografia completa de la banda, amb segells discogràfics, anys, etc:

http://www.discogs.com/artist/Battle+Zone







(No he trobat cap foto d'ella amb el grup i no tinc l'scanner operatiu ara mateix per escanejar la foto que surten tots junts a la contraportada de l'LP comentat, per tant deixo aquesta foto)


Actualment Alex BZ porta anys vivint a Perú desprès de la problemàtica separació del grup original, cosa de la que ara no m'extendré però que hi ha informació de sobra buscant per internet... i va fent bolos amb membres autòctons d'allà sota el nom BZ Peru (evidentment cambiant alguna lletra... que tot i no ser una banda excessivament política, tampoc eren uns "sants", i tocaven amb qui tocaven, i cantaven el que cantaven) i algun ha fet als EUA amb membres dels Templars sota el nom de BZ USA però aquí el que volia era posar dos temes antics i no pas parlar de la situació actual de la banda, si és que se la pot considerar com la mateixa banda, que ho dubto.

Altres membres antics de la banda van acabar desperdigats per altres indrets de la geografia mundial desprès de la separació...