Videos i Crónica Romford 3-12-2011 (Crack,C84,Superyob,Close Shave...)

, ara que ja han anat apareixent videos del concertàs que vam disfrutar a Romford fa una setmana, faig un recull d'alguns d'ells i la mini-crònica de rigor, serà de ben segur un concert difícil de repetir, on a més de disfrutar de mites de l'Oi, tots van sonar de collons, amb un bon ambient general, i gent de totes les edats, tot i que em fa l'efecte que a Anglaterra no hi ha gaire "new breed", la majoria de joves per no dir quasi tots erem de fora.

Un viatge de ben just 24h, poc vam poder "disfrutar" del lloc, però anàvem al que anàvem i tampoc sobren els diners ni el temps, que s'ha de treballar i tal.

Creiem que arribariem tard entre l'anar justos i el merder de dormir en diferents hotels, però al final encara vam arribar una hora abans de l'inici, servidor i un colega vam ser llestos d'anar a entregar el codi de l'entrada estona abans que es formés la cua i tornar-se'n al bar del davant a fer unes pintes ja amb el braçal posat (una llàstima no tenir una entrada física d'aquest event, seria una de les joies de la col.lecció)  i quan va començar el concert entrar ràpidament mentre la majoria de la gent, inclosos els companys de viatge feien cua mentre escoltaven desde fora els Close Shave.


No cal parlar detingudament sobre tots els grups, van sonar tots de puta mare, Close Shave espectaculars per ser el concert del seu retorn, bestial la veu del Fluffy per cert, la conserva tant bé com abans.

Razorblade son bastant avorrits però el que és tocar ho fan bé, a destacar la brutal veu del cantant, però al cap de 4 temes ja me n'havia cansat totalment, i aprofitant que hi havia un lloc per fumar i xerrar sense tant de soroll.. això vam fer.

Viciours Rumours van estar molt bé també, tot i que vaig trobar a faltar algun tema, però totalment entregats i sonant bé.

Superyob espectaculars, bé, de tots és sabut que el vell Frankie és una debilitat musical de les més grans que tinc.

Condemned 84 què dir, van fer alguna cagada important en algun tema, i un parell de temes els van quedar molt malament (up yours i young blood) curiosament temes molt ràpids els dos, i un dels temes nous que van tocar no em va acabar d'agradar, però el concert en general bestial, vaja, són C84.

The Crack els venia a veure amb una certa por, doncs fa dos anys a Girona van fer llàstima.. però ni anaven massa borratxos, ni estaven passotes, tot el contrari, van fer un concertàs espectacular, entregadíssims i disfrutant tan o més com nosaltres.

Desprès del concert a menjar una mica "ostres, aquesta hamburguesa té gust de carn de veritat!!!" i veient  el trist panorama que hi havia per continuar la festa (discoteques cutres plenes de gent patètica i chavs) vam optar per anar a dormir a una hora decent, i la resta ja és història que no cal explicar al bloc.

Us deixo amb els videos, llàstima que no n'hi ha cap a Youtube dels Vicious.



A disfrutar-los!

KEEP THE FAITH