Outclass - Second To None EP (2008)

Aquest és un dels mil i un projectes de l'incombustible Jonesy (English Rose, Spearhead, Bulldog Breed, T.M.F/D.M.F...) juntament amb músics de Bulgària.




Un EP de l'any 2008, amb un so una mica allunyat del que ens tenia acostumats en les altres bandes i deixant una mica de banda el típic so Oi/RAC i endinsant-se una mica en sons més hard-rock (per dir-ho d'alguna manera) tot i que evidentment tant la veu com moltes parts de les cançons, i sobretot la que porta el nom del grup, segueixen sonant a música skin al 100%.

Els 4 temes que el conformen són els següents:

Unvoidable


The Angel of My Dreams


Raise Your Fist


Outclass


Lamentablement almenys de moment aquest treball només ha sortit en format CD de la ma de Barracuda Records (Itàlia) esperem que algun dia es decideixin a treure'l en vinil, i ja de pas a fer alguna cosa nova amb aquest projecte (tot i que al no ser una banda "formal" si no de tenir membres de varis llocs potser és una mica més complicat) perquè aquest EP és senzillament molt i molt bo, i una mica d'aire fresc a la a vegades massa monòtona música de caire Skinhead.

El myspace de la banda és el següent i en ell podeu llegir més informació com ara la biografia i la curiosa realització i gravació d'aquest gran treball:

Myspace Outclass