Reconquesta - Perdut


Frei.Wild censurats als Premis Echo.

La banda de Tirol del Sud Frei.Wild, dels que ja he posat algun tema en aquest blog, van ser nominats als premis Echo, l'equivalent alemany als Grammy, per a que ens entenguem, les nominacions en aquest premi són automàtiques per discos venuts, però han decidit retirar la seva candidatura... el fantasma de l'extrema dreta mai desapareixerà d'Alemanya?

Des de la meva humil opinió com més obsessionats estiguin en etiquetar coses que no ho són, -salta a la vista que Frei.Wild no tenen RES de nazis o racistes- més anys tardaran les coses a ser normals a Alemanya.

Grups alemanys com MIA, o el grup de "Punk" Die Ärtze han mostrar les seves idiotes opinions contràries a la banda del Tirol, demostrant així la seva estupidesa, i la Deutsche Phono-Akademie o una de dos, o també està dominada per progres apàtrides que no seria gens d'estranyar, o han cedit a la pressió d'imbècils com els anomenats més amunt.

No puc deixar passar de comentar que Die Ärtze tenen un videoclip anomenat "Quadrophenia" on s'hi veuen Union Jacks i dianes de la RAF, molt bé... les banderes són bones mentre no sigui la del propi país, una actitut molt del Segle XXI, així anem.

Textos com aquest suposo que demostren l'afiliació política de la banda, per la qual han sigut acusats, és totalment irreal el que ha passat.. o no.

Wir tanzen keinen Adolf Hitler,
tanzen keinen Mussolini,
Wir mögen keinen Berlusconi und schon gar nicht diesen Fini,
Wir mögen keinen Marx und Engels,
auf Bush und Hussein wird geschissen,
also redet jemand anderem ins Gewissen.