Cronica: Wrongdoers - Glory Boys - Wellington Arms Eur. 7 Maig 2011 (VLC)

Desprès de que hagin passat tants dies del concert em digno a fer una mini-crònica del concert, tot i que no tinc ni fotos alguna n'he trobat, espero que ningú es molesti per publicar-les aquí.

A
mitja tarda i ja bastant borratxos (no s'ens pot treure de casa..) i desprès de tapes i una bona Paella (amb cargols, com ha de ser) i havent-nos salvat pels pèls (que no tenim) d'acabar xops com autèntiques esponges pel xàfec d'estiu que va caure,ens vam dirigir a un bon bar de la Capital del Túria on hi havia posant música el cantant dels Mercancias i ens va fer passar una bona estona amb una bona selecció musical fins que ens van avisar que ja podiem anar tirant cap a la sala, per la nostra alegria la mateixa que el concert de The Clichés del 2009 (i el que hi hagi estat sap perquè dic això)

Doncs amb un taxi -estàvem com per conduir..) ens vam dirigir cap a la sala del concert i en arribar ja hi havia bastant ambient, gent de moltes procedències com ha de ser, va tardar bastanta estona a iniciar el concert, però millor perquè ens va donar temps a xerrar amb els coneguts, amb no coneguts, a anar bebent una mica més i a menjar una fabulosa hamburguesa ben grossa amb patates que deixava a l'altura de la merda a les famoses cadenes de menjar ràpid, Tot això amb bona música sonant de fons, i com no, amb una passada pels discos en venta on no vam poder evitar fer-nos amb algun que altre vinil...

P
rimer van tocar els Wellington Arms Europe (Eric Brew & Honour Fanzine a la veu i guitarra & Vega Glory al baix i Nesty Glory a la bateria) que van tocar cançons de la banda americana i alguna que altre versió, el so no era perfecte però quan algú et toca algun tema del All Skrewed Up com ara el Government Action o el Disorderly Conduct d'Arresting Officers, com soni és el de menys.

Segons van ser els finesos Wrongdoers, que van oferir-nos un bon concert amb tots els seus temes del CD que tenen publicat (i que crec que ha de sortir aviat en vinil)
Així doncs van repassar temes coneguts com "Oi! For Finland" "Fight for your life" "Wasting Away" i la resta de temes propis, amb alguna versió, que recordi jo el "Violence" de Combat 84 no sé si alguna més. Comentar que tan el baixista com sobretot el guitarra, són uns autèntics cracks pel que estem acostumats a les bandes de Skinhead Music, i que el cantant per sorpresa d'alguns -no la meva, que ja m'ho pensava- no cantava pas tan "fort" com els temes gravats, que no vol dir això que sonessin malament ni molt menys, van sonar molt i molt potents, i realment em van sorprendre gratament.

Últims de la nit van ser els valencians Glory Boys, grup que no necessita presentació i actualment l'estandart indiscutible de la música Oi! feta aquí, per molt que ho discuteixin alguns envejosos fanàtics.
El so no els va acompanyar molt per desgràcia, però un cop comencen a desgranar els seus temes, tant els més bons com els altres, l'euforia sempre es desferma entre el públic, habitualment ens tenen acostumats a escoltar versions, com per exemple la que mai falla dels grans Judas Priest, Breaking The Law, i el meu estat alcoholic no em deixa recordar quines altres varen fer.
Per mi el moment més bo del concert va ser amb el no menys bo "My Land", en el qual em vaig acabar de quedar afònic, tot i que ja no em quedava molta veu.

El post concert va ser tan o més bo que el concert en si, com sempre per aquelles terres, sonant des de Ska (Judge Dread rule OK), Punk,Rock, Oi!... i acabant de destrossar-nos les neurones amb cervesa i altres begudes, tot xarrant de tonteries, de projectes de futur que s'esveren amb l'influència de l'alcohol, de futbol com no, i d'altres bestieses que no ve al cas anomenar tampoc.

Aquí deixo un parell de fotos de Wrongdoers i Wellington Arms, desgraciadament de Glory Boys no n'he trobat cap ni una.

Wellington Arms Eur.



Wrongdoers



Ara només esperar a que tinguem una altra excusa per travessar l'Ebre direcció València, com ara un bon concert d'Oi!, ja que per aquí dalt la cosa està molt complicada, i no serà per ganes que en tenim alguns..però si a vegades ja costa que puguem muntar punxades vinileres regularment, concerts ja no cal ni comentar-ho.


KEEP THE FAITH!