Alternate Action - Oi de Vancouver (Bio i Videos)

Aquesta és sense por a equivocar-me una de les millors bandes sorgides aquests últims anys en el panorama Oi/Punk mundial, Alternate Action directes des de Vancouver, Canadà.

Tradueixo la bio que hi ha al seu facebook:


Originalment la banda es va formar fa anys com un 3 combo de 3 persones, format per Greg (Lancasters, Subway Thugs, Glory Stompers) a la veu i al baix, Chris a la guitarra i Matt (Badamps) a la bateria, ens vam veure obligats a fer alguns canvis de formació, a causa de desafortunats impediments físics (el resultat de diversos actes de ximpleria, entremaliadures i bandolerisme) -NdR: ???? a saber quina bestiesa farien!!- i Chris va haver de traslladar-se a la llunyana costa de Victòria.

Tobias va entrar a la guitarra, i després es va unir a Rob en el baix per completar la banda (en més d'un sentit) una vegada més. Will (Zip Guns i Emergency) va reemplaçar a Matt a la bateria. Després de mig any, desprès que un membre nostre fos pare, estem de tornada, i millor que mai (si més no hem assajat bastant) Chris s'ha reincorporat a la banda com a segon guitarrista.


Estiguin atents a les conclusions dramàtiques d'aquesta esgarrifosa història de la delinqüència!Skinhead a Way of Life:We're Not Like YouNever Again
Thin Line

Keep Running
La seva discografia la formen els següents treballs:

Tough Times 10'

Editat per Narayan Records

Alternate Action 7'

Split amb Marching Orders 7'

Tots dos editats per Longshot Music

Thin Line (recull dels editats en vinil però en format CD)

Editat per Bords de Seine

I que jo sàpiga un tema en un sampler de Longshot Records.

Myspace

Facebook

Aprofito una foto del meu vell fotolog, el 7' homònim: