Bulldozer + Secret Army 04-02-2011

Una bona oportunitat de veure en directe als Bulldozer, una banda que per desgràcia no es deixa veure molt pels escenaris... menys del que ells voldrien, segurament.





Copio directament de l'info de l'event:

Divendres dia 4 de Febrer a les 22:00 a l'Estraperlo:

DAMNED CLASS: Punk/Oi! novell des dels carrers de Barcelona amb l'esperit de bandes britàniques dels 80 com Blitz, The Ejected o The Strike descarregaran sense pietat els temes de la seva demo. Here comes the New Breed!
http://www.myspace.com/damnedclass

...SECRET ARMY: Els reis del streetpunk d'aquí no necesiten presentació. Un cop més Secret Army ens farà gaudir amb un dels seus concerts plens de punk rock de qualitat amb rabia i esperit rebel. Si ja els heu vist sabeu que els TOP BOYS us deixaran suats, afónics i amb ganes de cremar la ciutat però contents, i si no els heu vist, què espereu?
http://www.myspace.com/secretarmybcn

BULLDOZER: Els fills bastards, lletjos i burros de la Barcelona Oi! tornen als escenaris celebrant els seus 10 anys de profana existència. Amb el seu nou EP "Always Making Friends" sota el braç i amb energies i mala llet renovades es disposen a portar de nou el caos i el desordre.
http://www.myspace.com/bulldozerbcn

I si queda algú viu després de tot això, allnighter de Punk, Reggae, Oi!, Soul, 2-Tone, Mod Revival, Glam i el que fagi falta a carrec de THE BOVVER BASTARDS BRIGADE DJ's o el que és el mateix: Ramonger, Albercrust i Olivetti i ves a saber si algú més donant pel cul fins que ens fotin fora!

I tot això per 5 EUROS!